30 septembrie 2021

Sejodioto

După succesul albumului „KG0516”, Karol G revine cu single-ul „Sejodioto”. Noua piesă celebrează starea de bine în care se află artista după o despărţire.Melodia este scrisă împreună cu Justin Quiles şi Lenny Tavárez, cu care a colaborat şi pentru hitul „Bichota”. Piesa este produsă de Ovy on the Drums, un colaborator frecvent a lui Karol G.

Videoclipul este regizat de Colin Tilley, cel care a realizat şi „Bichota” şi „Location”. Filmul piesei o evidenţiază pe Karol împreună cu o prietenă, distrându-se într-un club.

Karol G a fost prezentă la Billboard Latin Music, pe 23 septembrie 2021, unde a primit doua trofee, „Hot Latin Songs Artist of the Year” și „Female şi Top Latin Albums Artist of the Year”. Karol G este o cântăreață și compozitoare originară din Columbia, fiind cea mai cunoscută artistă din lumea reggaeton-ului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook