30 martie 2021

KG0516

După ce a cucerit topurile muzicale cu mai multe hit-uri, cum ar fi „Tusa” cu Nicki Minaj, „Ay Dios Mio!”, „Bichota” și cu „Location”, alături de Anuel AA și J Balvin, superstarul și artista numărul 1 a muzicii latino în lume, Karol G, lansează mult așteptatul ei album „KG0516”, cel mai intim și experimental proiect.

„KG0516” urmează formatul unui număr de zbor și are o semnificație mai profundă. KG este un acronim pentru Karol G, iar cifrele reprezintă 16 mai 2006, ziua în care artista a semnat primul ei contract de înregistrare, începând astfel călătoria ei globală. Potrivit lui Karol G, intenția titlului albumului este de a-i întâmpina pe fanii ei în zbor spre noua ei eră artistică, unde transcende noile dimensiuni muzicale.

Karol G a declarat:

Acest album reprezintă evoluția Carolinei ca persoană și a lui Karol G ca artist. Acesta este un zbor în care vreau să-i invit pe toți fanii mei să se alăture în călătoria mea muzicală, unde fiecare melodie reprezintă un zbor de legătură care te duce la un loc nou. Am experimentat foarte mult cu sunete diferite, genuri și vibrații unice. Cu siguranță este ceva ce nu am mai fost auzit, iar melodiile sunt toate o reprezentare a cine sunt eu astăzi, ca persoană și artist.

În al treilea album de studio, Karol G reușește să-și demonstreze evoluția artistică și versatilitatea muzicală. Prin aceste melodii, Karol G explorează o gamă largă de genuri muzicale, care includ fuziuni inovatoare ale ritmurilor sale caracteristice reggaeton cu influențe din pop, country, bachata, regional mexican etc.

Albumul este format din 16 melodii și prezintă colaborări extraordinare cu artiști precum Alberto Stylee, Anuel AA, Brray, Camilo, Emilee, Ivy Queen, J Balvin, Juanka, Ludacris, Mariah Angeliq, Nathy Peluso, Nicki Minaj, Nicky Jam, Ozuna, Wisin & Yandel, Yandar & Yostin și Zion. Toți colaboratorii de pe album provin dintr-o altă parte a lumii, permițând fiecărei melodii să aibă un sunet nou și unic.

În prezent, Karol G se numără printre cei 50 de artiști cei mai ascultați din lume. Single-ul ei, „Bichota”, a devenit unul dintre cele mai proeminente imnuri ale muzicii latino.

Între timp, cel mai recent single „Location”, alături de Anuel AA și J Balvin, a devenit un hit instant primind o certificare de platină din partea RIAA. A debutat pe locul 6 in topul Hot Latin Songs Billboard, făcând din Karol G artista feminină cu cele mai multe intrări în top 10.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook