15 martie 2021

Diplomatico

Major Lazer lansează mult așteptatul single în limba spaniolă, „Diplomatico”, alături de superstarul latino, Guaynaa. Piesa este inlcusă pe albumul „Music Is The Weapon (Reloaded)”, care se lansează pe data de 26 martie 2021.



„Music Is The Weapon” a fost lansat în luna octombrie 2020, la cinci ani de la albumul „Peace Is The Mission” și după numeroase turnee în jurul lumii. „Music Is The Weapon” include piese cu versuri în cinci limbi și are colaborări cu staruri din întreaga lume, precum Nicki Minaj, J Balvin, Marcus Mumford, Khalid, Alessia Cara, Skip Marley, Anitta, Busy Signal, Paloma Mami, artiștii jamaicani Sheensea and BEAM, artiștii indieni Nucleya și Rashmeet Kaur și mulți alții.

Nu este niciun secret că Major Lazer au fost pionieri în reuniunea lumilor muzicii EDM și muzicii latino, cu remixul piesei „Watch Out For This (Bumaye)” feat. Daddy Yankee, în 2013, care a devenit un fenomen global. De-a lungul anilor, trio-ul a continuat cu colaborări împreună cu cele mai mari nume din muzica latino, precum J Balvin, Bad Bunny și mulți alții.

Major Lazer este trio-ul global al muzicii dance, format din Diplo, Walshy Fire și Ape Drums. Proiectul a lansat trei albume: „Guns Don’t Kill People… Lasers Do”, în 2009, „Free The Universe”, în 2013 și „Peace Is The Mission”, în 2015, pe care se află și piesa „Lean On”, alături de DJ Snake și MØ – una dintre cele mai cunoscute piese din toate timpurile.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook