21 decembrie 2021

Nuestra Balda

Luis Fonsi a lansat noua piesă, „Nuestra Balda”, bazata pe un instrumental de pian, în care vorbește despre iubirea adevărată.



Luis Fonsi a spus despre noua piesă:

Piesa este diferită față de ce am lansat în ultimul timp, dar este exact ceea ce sunt ca și cântăreț și compozitor.

„Nuestra Balada” este primul single lansat în 2021, după ce acesta a colaborat cu Rauw Alejandro, Myke Towers, Farruko și Cali Y El Dandee. Melodia este scrisă de Fonsi împreună cu Mauricio Rengifo și Andrés Torres, care a și produs piesa.

Luis Fonsi este unul dintre cei mai importanți artiști din lumea muzicii latino. Hit-ul „Despacito”, în colaborare cu Daddy Yankee, a fost piesa anului 2017. Acesta a debutat în lumea muzicii în anul 1998, cu albumul „Comenzare”, iar de atunci a mai lansat încă 7 albume. În 2018, Luis a primit mai multe certificări de la Cartea Recordurilor Guinness, în 2019 a susținut un concert la Jocurile Olimpice de vară din Abu Dhabi. Toata cariera sa i-au adus o mulțime de premii și nominalizări la American Music Awards, Latin Grammy Awards, iHeartRadio Music Awards, Billboard Music Awards, Billboard Latin Music Awards, Teen Choice Awards, BMI Awards.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook