26 aprilie 2019

Date La Vuelta

La puțin timp după ce a cucerit inimile tuturor cu albumul „Vida”, Luis Fonsi refuză vehement să le ofere fanilor o clipă de răgaz și lansează „Date La Vuelta”, o piesă molipsitoare, care marchează colaborarea cu Nicky Jam și Sebastian Yatra.Este pentru prima dată când Fonsi alege să lucreze împreună cu Sebastian Yatra, cântărețul și compozitorul columbian, și cu Nicky Jam, unul dintre cele mai mari nume ale genului reggaeton. Luând în considerare stilul aparte și vizunea muzicală a fiecăruia, „Date La Vuelta”, nu poate fi decât o combinație inedită de voci, ce vine la pachet cu promisiunea unui hit internațional.

Luis Fonsi declară:

Am scris acest cântec împreună cu Andrés Torres și Mauricio Rengifo, doi compozitori și producători incredibili, alături de care am compus „Descpacito”, „Échame La Culpa”, „Calypso” și „Imposible”. Am simțit nevoia de a scrie o piesă cu tentă romantică, care să fie veselă și ritmată. Acesta este motivul pentru care am ales să lucrez cu acești doi minunați artiști, Nicky și Sebastian, tocmai pentru că, de-a lungul anilor, au demonstrat că pot combina în mod magistral aceste dimensiuni.

Nicky Jam spune:

Această colaborare mă bucură enorm, mai ales pentru că îl admir pe Fonsi de mulți ani. Este un reper și una dintre cele mai bune voci ale muzicii latino. Yatra este un om alături de care mi-am dorit să lucrez încă de la începutul carierei sale. Sunt încântat că am putut să colaborez cu ei și să dăm viață acestei piese pline de bucurie, care te va face instant să dansezi.

Sebastian Yatra mărturisește:

Nu pot să cred că am ajuns aici. Este un vis devenit realitate și înseamnă mult pentru mine, tocmai pentru că vorbim despre doi artiști care au dat lovitura cu piesele și versurile lor excepționale. Să lucrez cu ei e o experiență ce întrece realitatea.

Videoclipul piesei „Date La Vuelta” este regizat de către renumitul Carlos Perez și filmat în luna martie, într-o locație secretă din Miami.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook