18 martie 2022

Ley De Gravedad

Luis Fonsi a lansat albumul „Ley De Gravedad”. Multe s-au schimbat de când Luis Fonsi și-a făcut debutul în urmă cu aproape 25 de ani. Cu toate acestea, cântărețul-compozitor a reușit să se adapteze și să evolueze, fără a-și pierde busola muzicală.Artistul, care își lansează cel de-al zecelea album de studio, „Ley De Gravedad”, a spus:

Încă navighez pe un val de care mă bucur. Simt că am multe de aratat, multe piese de scris, că am reușit să evoluez în stilul meu fără să mă schimb, fără să fac ceva forțat și să mă adaptez tendințelor și să fac mereu totul cu inima, niciodată prin presiune sau obligație.

Proiectul este produs de Andrés Torres și Mauricio Rengif și conține 16 piese, de la pop urban la balade doar cu voce și chitară. Prin „Ley de gravedad”, „Vacaciones” (Manuel Turizo), „Bésame” (Myke Towers), „Nuestra balada”, „Vacío” (Rauw Alejandro), „Iglú”, „Fin de semana”, „Equivocada”, „Guapa”, „Culpable”, „Perfecta” (Farruko) și „Date la Vuelta” (Nicky Jam, Sebastián Yatra), printre altele, artistul încearcă să invite petrecerea, precum și dragostea, profitând de libertatea oferită de pop.

Artistul a explicat într-un interviu acordat publicației El Vocero:

Trăim un moment frumos în muzica latină, unde genul urban joacă un rol gigantic în succesul muzicii latine și pop-ul acaparează foarte mult din acest sunet și, prin urmare, îmi place să colaborez cu artiști urbani, îmi place să fiu partea melodică a piesei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook