30 iunie 2021

Downtown

R3HAB si Kelvin Jones au track-ul perfect, „Downtown”, pentru o plimbare prin oraș în timpul noptii. Piesa este diferită de ceea ce ne-a obișnuit R3HAB, fiind foarte minimalistă, completându-se perfect cu vocea lui Kevin Jones. După ce DJ-ul cu origini marocane a colaborat cu Luis Fonsi și Sean Paul pentru piesa, „Pues”, acestă încearcă o direcție nouă prin „Downtown”.Kelvin Jones a declarat ca cei doi artiști și-au imaginat o plimbare prin New York, iar baza minimalistă a piesei este exact opusul la ceea ce se întâmplă în această eră. Cu toate acestea, piesa este foarte catchy și are un vibe pentru o noapte târzie de vară.

R3HAB a spus despre piesă că este inspirată din melodiile clasice de club. Cei doi artiști au vrut să imprime melodiei magia nopții petrecute în oraș alături de prieteni, dansând până când nu te mai țin picioarele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook