22 iunie 2021

Careful

Piesa „Careful”, împreună cu artistul danez, Nicklas Sahl, este ultimul single ce apare, înainte ca Emelie Hollow să lanseze albumul, „Half The Story”, pe 27 august 2021.



Emilie a declarat că melodia „Careful” este despre dorința de a deveni din nou vulnerabil în fața iubirii și de a avea din nou încredere în cineva. Piesa este scrisă alaturi de Carl Viktor Guttormsen și Jørn Gundhus, iar contribuția lui Nicklas Sahl a fost perfectă, pentru ca piesa să-și găseasca locul în tot conceptul noului album.

Artista a mai lansat încă 2 piese în 2021, foarte personale și cu versuri puternice, ce evidențiază durerea trecerii printr-o despărțire. Acestea sunt prezente și pe noul album.

Primul capitol al albumului prezintă șocul despărțirii, iar al doilea capitol evidențiază furia în momentul în care îți dai seama că au rămas atât de multe lucruri nerezolvate și foarte multe întrebări fără răspuns.

Albumul include și piesa „Break It Right”, certificată cu mai multe discuri de platină, și piesele „Monster”, „Trust You”, „Feel” și „Mad Love”. Melodia „Me” a apărut în serialul Netflix „Home For Christams”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook