25 martie 2021

One More Dance

Alexander Oscar lansează single-ul „One More Dance”. Alexander este unul dintre cei mai promițători artist pop din Nordul Europei, cu cifre impresionante pe platformele de streaming și cinci single-uri care au ocupat primele locuri în topul muzical din Danemarca.Piesa „One More Dance” face parte dintr-o colaborare cu LEGO, în care Alexander a fost ales ca fiind singurul artist danez.

Despre melodie, artistul a declarat:

„One More Dance” este un track melancolic și onest, dar în același timp este motivațională și care te face să dansezi. Totul a pornit de la sentimentul pe care îl ai pentru o persoană, când totul este perfect, iar voi trăiți în propria bula, unde nimic nu este greșit sau rău. Totodată, nu vorbiți despre lucruri serioase de teamă ca tot ceea ce trăiți în propria bulă s-ar putea nărui. Și, atunci, speri că încă o noapte, încă un dans, încă o atingere vă țin împreună.

„How far can we go, before we hit the cold ground and all the candles burn down” este versul preferat al artistului din melodia recent lansată.

Alexander a adaugat:

Îmi place pentru că arată și perspectiva că ai putea ajunge într-o ipostază greșită, dar cu toate astea să îți dorești să rămâi cât mai mult posibil.

Single-ul „One More Dance” este compus și produs de Alexander Oscar, alături de Niklas Sahl și Birk Storm.

Single-ul său anterior, „Need To Know”, este de 24 săptămâni în clasamentul oficial danez.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook