26 noiembrie 2021

Friday

DJ-ul și producătorul Timmy Trumpet colaborează cu producătorul londonez Blinkie, pentru noul său single, „Friday”, feat. Bright Sparks. În timp ce mulți îl cunosc pe Timmy Trumpet drept un adevărat entertainer pe scena festivalurilor internaționale, cel mai recent single al său cucerește numeroase teritorii și demonstrează cât de cameleonic este Timmy.



Track-ul „Friday” poate fi perceput ca celebrarea redeschiderii lumii. Piesa este un imn care combină o linie vocală captivantă cu ritmuri dance, perfectă pentru o zi cu soare la piscină, noaptea târziu într-un club sau când soarele apune peste scena principală la un festival.

Timmy Trumpet este unul dintre cei mai renumiți artisti dance din lume, ajungând la faimă ca DJ, producător și instrumentist live prin trompeta sa. Show-ul său de debut pe scena principală la Tomorrowland, din 2017, este cel mai urmarit set din toate timpurile pe canalul oficial de YouTube.

Timmy a devenit unul dintre cei mai mari creatori de pe TikTok.

Albumul său de artist de debut, „Mad World”, lansat în decembrie 2020, a depășit deja peste 200 de milioane de streamuri.

Cel mai recent single al lui Blinkie, „What You Want”, a primit sprijin de la Kiss Dance și Capital Dance și a fost denumit „Future Anthem” la BBC Radio 1.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook