5 august 2021

Ring the Alarm

Producătorul câștigător de multi-platină, DJ Snake, face echipă cu misteriosul DJ francez și producător, Malaa, pentru noul single „Ring the Alarm”. Cei doi artiști aduc lumii un single ideal pentru dansat, ce poate fi considerat un imn pentru festivaluri, stadioane și nu numai.Piesa vine în urma anunțului că cei doi artiști își unesc forțele pentru un mini turneu în America de Nord, b2b, ce începe pe 29 iulie 2021 în Chicago, IL, și se termină în Oakland, CA în octombrie 2021. Turneul din 2021 include și o oprire la legendarul festival de muzică electronica din California de Sud, Hard Summer, în august.

DJ Snake și-a făcut debutul în 2016 cu „Encore”, un album ce a ajuns pe prima poziție în topul Billboard Top Dance/Electronic Albums și a debutat în top zece la nivel global.

DJ-ul și producătorul Malaa și-a îmbrățișat identitatea învăluită de când a debutat pe scenă în 2015 și își păstrează anonimatul prin intermediul personajului pe care îl joacă și prin lansările de mixuri, intitulate „WhoIsMalaa”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook