9 noiembrie 2021

Pondicherry

După succesul piesei „Ring The Alarm”, DJ Snake și Malaa colaborează din nou pentru piesa „Pondicherry”. Noua melodie poate fi auzită în FIFA 22, aceasta făcând parte din soundrack-ul noul joc al celor de la EA Games. DJ Snake este un mare fan al francizei, acesta apărând cu un caracter făcut custom în trailer-ul modului de carieră.



DJ Snake și-a făcut debutul în 2016 cu „Encore”, un album ce a ajuns pe prima poziție în topul Billboard Top Dance/Electronic Albums și a debutat în top zece la nivel global. De când a câștigat Discul de platină pentru hit-ul „Let Me Love You” ft. Justin Bieber, DJ Snake a triumfat cu hituri colosale precum „You Know You Like It” (cu AlunaGeorge), „Lean On” (cu Major Lazer, featuring MØ) și „Taki Taki” ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B.

Al doilea album, „Carte Blanche”, a fost lansat în iulie 2019 și a ajuns pe primul loc în topul Billboard US Top Dance/Electronic Albums chart. DJ Snake este recunoscut acum drept unul dintre cei doi artiști dance din lume care să aibă trei piese ce au strans peste un miliard de stream-uri pe Spotify.

DJ-ul și producătorul Malaa și-a îmbrățișat identitatea învăluită de când a debutat pe scenă în 2015 și își păstrează anonimatul prin intermediul personajului pe care îl joacă și prin lansările de mixuri intitulate „WhoIsMalaa”. Împreună cu fluxul său constant de lansări, „Illegal Mixtapes” și „No Redemption” (Tchami x Malaa), proiectul Malaa este bine cunoscut pentru remixuri ce includ „Oh Me Oh My” (feat. Travis Scott, Migos, GASHI), „Mind (feat. Kai)” pentru Major Lazer și Tchami’s „Afterlife” (feat. Stacy Barthe).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook