21 octombrie 2021

Ring Ding (A Scotsman’s Story)

După ce a cucerit întreaga Europă, dar și mapamondul, cu deja hitul „Wellerman”, Nathan Evans a revenit cu o noua melodie care are toate ingredientele pentru a deveni un alt hit, „Ring Ding (A Scotsman’s Story)”.Nathan Evans declară:

Sunt așa de entuziasmat să împărtășesc această piesă nou-nouță cu voi toți. Împreună cu echipa mea, am lucrat la ea și sunt încântat să împart și videoclipul cu voi. A fost o experiență foarte distractivă și mai presus de tot, sper să fie un ajutor pentru oricine se gândește să plece în vacanță cu o persoană pe care abia a cunoscut-o într-un bar… să se gândească de două ori!

Single-ul vine în urma succesului global pe care Nathan l-a avut cu piesa care a fost pe primul loc, „Wellerman”, și cu piesa „Told You So”.

Având în vedere popularitatea în creștere a lui Nathan Evans, acesta sărbătorește lansarea primei cărți, „The Book of Sea Shanties: Wellerman and Other Songs from the Seven Seas”, care ajunge în librării începând cu 15 octombrie 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook