15 octombrie 2021

Friday Mood

Bogdan Ioan ne-a pregătit o piesă dance super energică și fresh care să ne inducă exact acel „Friday Mood” pe care îl așteptam cu nerăbdare încă de luni. Piesa „Friday Mood” vine însoțită și de un videoclip plin de culoare și însorit, care ne trezește nostalgia zilelor de vară petrecute distrându-ne pe plajă sau explorând locuri noi.Piesa pop a fost compusă de Magic Juice, iar versurile au fost scrise de Iuliana Pușchilă, producția piesei fiind realizată de Magic Juice și Tides Audio. Videoclipul, regizat de Silviu Mîndroc, îl surprinde pe Bogdan Ioan în două ipostaze diferite. Pe de o parte, acesta este înfățișat într-o cameră întunecată, unde luminile multicolore ale globului de disco îi evidențiază mișcările de dans, iar, pe de cealaltă parte, Bogdan Ioan este însoțit de o frumoasă domnișoară în pași de dans sincron de la mare la munte, ilustrând perfect acel „good mood” pe care toată lumea îl are pe parcursul weekend-ului.

Referitor la piesă, Bogdan Ioan a declarat:

„Friday Mood” este despre deconectarea de la rutina zilnică. Împreună cu producătorul piesei, Magic Juice, am vrut sa creăm o piesă cu un mesaj simplu, care să transmită o stare de bine, să te facă să uiți de orice grijă. Indiferent de vârstă, sex, de câte probleme ai, indiferent de ce muzică asculți în general, atunci când asculți „Friday Mood”, nu ai cum să nu începi să dansezi și să nu fredonezi și tu refrenul.

„Friday Mood” este prima piesă a lui Bogdan în limba engleză, un cântec fermecător, care îți transmite o stare de bine si cu un vibe retro de anii 80 unic.

Bogdan Ioan este câștigătorul ediției din 2018 a concursului Vocea României. Bogdan a ajuns viral pe internet cu prima sa apariție în concurs, cover-ul său al piesei „Earth Song” a lui Michael Jackson. Interpretarea a intrat în topul global The Voice Top 10 acts.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook