24 noiembrie 2021

Let You

Iann Dior a lansat piesa „Let You”, cel mai recent single de pe următorul album „On To Better Things”. Melodia este produsă de Omer Fedi și KBeaZy.Iann își continuă seria de hit-uri, după ce a lansat „Mood” împreună cu 24kGoldn, piesa certificată cu 4 discuri de Platină în Statele Unite ale Americii și care a fost și pe primul loc în Billboard Hot 100, iar timp de 33 de săptămâni în Top 10.

Totodată, artistul american a fost nominalizat la 2 premii VMA pentru „Song of the Year” și „Best Collaboration”.

Dior începe un turneu european în 2022, concertând în 22 de țări. După lansarea piesei „Mood” împreună cu 24kGoldn, anul 2020 a devenit cel mai important an al carierei sale. Iann a cântat la The Voice, American Music Awards, Jimmy Kimmel Live! și a fost nominalizat pentru două premii VMA, trei Billboard Music Awards și un iHeart Radio Music.

Dior a lansat piese împreună cu Lil Baby, Machine Gun Kelly, Travis Barker, Clean Bandit, Trippie Redd, dar și cu alți artiști.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook