2 aprilie 2022

On to Better Things

Iann Dior a lansat albumul „On to Better Things”. Noul proiect are 15 piese și conține single-urile „v12” împreună cu Lil Uzi Vert, „Let You” și „Thought It Was” în colaborare cu Machine Gun Kelly și Travis Barker.

Iann Dior a atras atenția după ce a lansat prima melodie pe SoundCloud, acumulând peste 10.000 de redări în prima săptămâna. Taz Taylor, fondatorul Internet Money Records, l-a descoperit și l-a chemat la Los Angeles pentru a se întâlni. În 2019, Dior a lansat primul său proiect, „Industry Plant”.

În 2020, artistul a lansat împreună cu 24KGoldn hit-ul „Mood” care este certificat cu 4 Discuri de platină în America și a staționat 10 săptămâni în Top 10 Billboard Hot 100. Dior a colaborat în trecut cu Lil Baby, Machine Gun Kelly, Travis Barker, Clean Bandit, Trippie Redd și mulți alții, fiind un artist versatil care interpretează genuri diferite de muzică.

Iann Dior asigură fanii că acesta este doar începutul, dorind să aibă un album ce debutează pe primul loc în top-uri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook