21 iulie 2021

Faith

A fost lansat al doilea album post-mortem al lui Pop Smoke, „Faith”. Proiectul muzical conține colaborări cu Dua Lipa, Pharrell, Kid Cudi, Kanye West, Pusha T, Future, Rick Ross, The-Dream, 42 Dugg, 21 Savage, Rah Swish, BEAM, Bizzy Banks, Takeoff, Lil Tjay, Swae Lee, Chris Brown, Quavo, Kodak Black și TRAVI.



„Shoot For The Stars Aim For The Moon”, primul album al lui Pop Smoke, a fost desemnat cel mai bine vândut album din SUA în 2021, fiind cel mai longeviv album pe primul loc din categoria Hip-Hop/R&B după anul 1990, reușind să se mențină în Top 5 Billboard 200 pentru 34 de săptămâni.

Proiectul are 3 piese certificate cu disc de platină în America: „Hello”, „Got It On Me” și „Something Special”, 3 piese certificate cu 2 discuri de platină: „Mood Swings”, „The Woo”, „What You Know Bout Love”, o piesă certificată cu 3 discuri de platină, „Dior”, dar și una certificată cu 4 discuri de platină, „For The Night”. Piesa „Dior” a fost nominalizată la Grammy pentru Best Rap Performance.

Pop Smoke a fost un artist născut în Brooklyn, New York City, fiind considerat de mulți „The New King Of NY”. „Meet The Woo”, primul său mixtape lansat în 2019, a primit discul de aur. 8 piese de pe mixtape sunt certificate, dintre care 5 piese certificate cu discul de platină sau mai multe discuri de platină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook