1 octombrie 2021

One More Dance

Renumitul artist italian de muzică dance Gigi D’Agostino a revenit cu o nouă piesă perfectă de club, pe care fanii de pretutindeni o așteptau cu nerăbdare. Pentru a sărbători sfârșitul verii, Gigi D’Agostino și-a unit forțele cu doi colegii italieni de breaslă, Marnik și Luca Noise, pentru a crea noul track catchy, „One More Dance”.



„One More Dance” este o declarație de dragoste la adresa nopților petrecute dansând și cunoscând alți oameni. Haideți să dansăm oriunde am fi, oricând am auzi muzică. Când soarele apune, când soarele răsare, sub ploaie sau oricând simțim nevoia să dansăm.

Noua piesă a trioului este ghidată de sunetul genial caracteristic lui Gigi D’Agostino, ce îmbină elemente de muzică dance și pop ce rămân cu siguranță întipărite în memorie.

Hit-ul din 2018, „In My Mind”, a acumulat peste 1 miliard de stream-uri și 1 miliard de vizualizări pe YouTube, a fost pe prima poziție în topul Official German Single Charts (Diamond Award) și, de asemenea, a dominat topurile și playlist-urile din întreaga lume. D’Agostino a continuat povestea de succes cu piesa „Hollywood”, în colaborare cu La Vision, care a acumulat peste 100 de milioane de stream-uri.

Luca Noise a mai lucrat cu D’Agostino înainte și a remixat multe piese pe lângă piesele sale. Celălalt colaborator este Marnik, fenomenul italian care și-a lăsat amprenta drept unul dintre cele mai promițătoare duo-uri ale scenei de muzică dance din prezent, cu piese precum „Gam Gam” (premiată cu aur în Franța), „Up & Down” (cu peste 50 de milioane de stream-uri) și a lucrat cu Steve Aoki, R3HAB, Don Diablo și KSHMR.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook