24 noiembrie 2020

Believe

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent și America’s Got Talent, lansează single-ul „Believe”, o colaborare excepțională cu The Tenors, grupul canadian premiat cu numeroase discuri de platină, care a cântat și împreună cu Celine Dion.Single-ul „Believe” deschide seria lansărilor de pe albumul „World I See”, pe care Laura Bretan urmează să îl lanseze alături de MediaPro Music & Universal Music România.

O producţie internaţională, România-Belgia-Israel-Canada, piesa „Believe” este compusă de către Udo Mechels, Yannic Fonderie, Kit Hain și Laura Bretan şi îl are ca producător pe Giora Linenberg, muzicianul care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian.

Laura Bretan a declarat:

Făcând o retrospectivă a evenimentelor la care am participat, vreau să vă povestesc o întâmplare din 2017, de la un concert caritabil susținut în Vancouver, Canada, la Gala celebrului „Hitman” David Foster. A fost o noapte minunată, plină de muzică, unde am întâlnit oameni precum Jay Leno, Reba McEntire, Matteo Bocelli, Steven Tyler de la Aerosmith și chiar Oprah Winfrey! Printre acei artiști uimitori, care au concertat atunci, s-au numărat și The Tenors! Îmi amintesc că am vorbit cu ei în spatele scenei și că am făcut poze, dar niciodată nu aș fi crezut că voi colabora cu ei. Le-am urmărit călătoria muzicală și sunt atât de recunoscătoare că, prin Universal Music Group, ne-am reconectat! Abia aștept ca toată lumea să audă „Believe”. Aștept cu nerăbdare mai multe colaborări cu The Tenors!

Piesa „Believe” vine însoțită de un material video, filmat în pandemie, pe o rută internațională. Fiecare dintre artiști înregistrând în propriul mediu, fără a implica multe resurse umane şi, totodată, respectând normele în vigoare.

Laura Bretan a adăugat:

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea pe care mi-ați arătat-o ​​cu toții și pentru că m-ați sprijinit până la capăt! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața mea chiar acum și abia aștept să vă împărtășesc acest nou album! A fost o experiență extraordinară, colaborând cu mai mulți artiști din întreaga lume și experimentând diferite stiluri de muzică, scoțând în evidență diferite laturi ale vocii mele, pe care nu le-aș fi văzut niciodată înainte, dacă nu ar fi fost acest proiect. Aș dori să mulțumesc și echipei mele, managerului meu, dl Paul Nanca, Universal Music Group, familiei mele, pentru că m-au jutat în tot procesul. Sunt foarte recunoscătoare. Mulțumesc!

Albumul „World I See” este o producţie internaţională, realizată cu artişti (compozitori, textieri, producători şi solişti) din Statele Unite, Canada, Belgia, Italia, Norvegia şi Israel, totul coordonat de către producătorul israelian Giora Linenberg, care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian. Include piese care au consacrat-o în domeniul pop, de la „Dear Father” (participare Eurovision), la „Adagio” de Albinoni, dar şi multe piese noi, originale, unele compuse chiar de către tânăra artistă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook