15 decembrie 2020

Miracoli

Laura Bretan, una dintre cele mai apreciate artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent și America’s Got Talent, lanseaza „Miracoli”, varianta în limba italiană a single-ului „Believe”, în colaborare cu tenorul italian Alberto Urso, câștigător al concursului Amici di Maria De Filippi. Piesa este extrasă de pe albumul „World I See”.O producţie internaţională, România-Belgia-Israel-Italia, piesa „Believe” este compusă de către Udo Mechels, Yannic Fonderie, Kit Hain și Laura Bretan şi îl are ca producător pe Giora Linenberg, muzicianul care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian, iar versiunea în limba italiană a fost scrisă de Stefania Labate.

Albumul „World I See” include piese care au consacrat-o pe Laura în zona de muzică crossover, de la „Dear Father” (participare Eurovision), la „Adagio” de Albinoni, dar şi multe piese noi, originale, majoritatea compuse chiar de către tânăra artistă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook