23 martie 2016

Rihanna – în premieră la Bucureşti

Superstarul mondial Rihanna, desemnată ca fiind prințesa pop/rhythm & blues, concertează în premieră în România pe data de 14 august 2016.Rihanna prezintă la București noul său album numit „Anti”, o producție 2016, iar din repertoriu nu lipsesc nici mega-hiturile „Umbrella”, „Rude Boy”, „Four Five Seconds” și „We Found Love”. Astfel, publicul are ocazia unui show cu totul deosebit din partea acestei artiste care a cucerit întreaga planetă, iar prezența ei, în premieră în România, este un moment unic pentru fani.

Concertul are loc în Piața Constituției și face parte din „The Anti World Tour 2016”, turneu ce a început în toamna anului trecut în America și care continuă și pe parcursul acestui an.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume și peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generații, dar și un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat șapte albume în șapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one. A câștigat opt premii Grammy.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna este și un idol al modei, lansând de-a lungul anilor șase parfumuri, două colecții de îmbrăcăminte Armani și patru colecții de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam și liderul de campanie Secret Garden pentru Dior.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook