16 august 2021

Albumul „World I See” premiat cu Discul de aur

Laura Bretan primește Discul de aur din partea MediaPro Music și Universal Music Romania pentru vânzările albumului „World I See”. Evenimentul, care are loc în sala Cinema One, din cadrul Mall Coresi Brașov, pe 21 august 2021, începând cu ora 19:30, este unul exclusivist, unic și irepetabil.



Tânăra artistă româno-americană susținând un recital inedit (voce – pian), împreună cu producătorul albumului, pianistul și compozitorul israelian Giora Linenberg, care a cântat câțiva ani cu Lara Fabian, alegând în ultima vreme să lucreze cu Laura Bretan.

După concert și decernarea premiului, Laura participă în sala Ultra VIP, la un meet & greet cu cei mai dedicați fani, cu care urmează să stea de vorbă, să facă fotografii și să acorde autografe personalizate pe coperta discului de vinil recent lansat. Fiecare spectator primește la prezentarea biletului la intrarea în sală un CD, un tricou sau un notes cu imaginea artistei, la alegere.

Două săptămâni mai târziu, Laura este protagonista unui alt episod important din cariera ei în continuă ascensiune, ea fiind aleasă ca special guest în concertul susținut de celebrul tenor Jose Carreras la Oradea, în Piața Unirii, în ziua de 6 septembrie 2021.

Contribuția ei la eveniment este una esențială, incluzând minim trei piese în duet cu marele artist spaniol și mai multe solo. Acompaniază Orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea, dirijată de David Gimenez.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook