5 noiembrie 2020

Paradise

Meduza, trioul italian recunoscut la nivel global și premiat cu numeroase discuri de platină, și-a unit forțele cu starul Dermont Kennedy, pentru single-ul „Paradise”.O piesă înălțătoare și emoționantă, „Paradise” unește capacitatea de producție de neegalat a pieselor dance, compatibile pentru radio, ale Meduza, cu vocea recognoscibilă a lui Kennedy – o combinație ce este destinată să domine topurile din întreaga lume. Acesta este al doilea single din acest deceniu lansat de Meduza, după „Born To Love”, alături de Shells.

Meduza a devenit un succes internațional odată cu lansarea piesei „Piece of Your Heart” (feat. Goodboys), ce a strâns peste un milliard de stream-uri pe toate platformele și a primit o nominalizare Grammy. Piesa a primit numeroase discuri de diamant, platină și aur, la nivel internțional. Toate aceastea au venit după succesul similar pe care l-a avut piesa precedentă, „Lose Control”.

Dermont Kennedy s-a făcut cunoscut în 2018, când a lansat piesa „Power Over Me”, care a obținut discul de platină în Irlanda și discul de aur în Marea Britanie, iar ulterior a lansat pisea „Without Fear”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook