5 noiembrie 2020

Paradise

Meduza, trioul italian recunoscut la nivel global și premiat cu numeroase discuri de platină, și-a unit forțele cu starul Dermont Kennedy, pentru single-ul „Paradise”.O piesă înălțătoare și emoționantă, „Paradise” unește capacitatea de producție de neegalat a pieselor dance, compatibile pentru radio, ale Meduza, cu vocea recognoscibilă a lui Kennedy – o combinație ce este destinată să domine topurile din întreaga lume. Acesta este al doilea single din acest deceniu lansat de Meduza, după „Born To Love”, alături de Shells.

Meduza a devenit un succes internațional odată cu lansarea piesei „Piece of Your Heart” (feat. Goodboys), ce a strâns peste un milliard de stream-uri pe toate platformele și a primit o nominalizare Grammy. Piesa a primit numeroase discuri de diamant, platină și aur, la nivel internțional. Toate aceastea au venit după succesul similar pe care l-a avut piesa precedentă, „Lose Control”.

Dermont Kennedy s-a făcut cunoscut în 2018, când a lansat piesa „Power Over Me”, care a obținut discul de platină în Irlanda și discul de aur în Marea Britanie, iar ulterior a lansat pisea „Without Fear”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook