18 august 2021

Better Days

După colaborarea cu Meduza pentru hitul „Paradise”, Dermot Kennedy a revenit cu un nou single solo, „Better Days”. Produs de Dan Nigro, single-ul „Better Days” prezintă și un cor gaelic de suport, care în timp ce cântă cuvintele „curaj și calm”, în limba maternă, le transformă într-un refren.



„Better Days” are un sentiment pe care l-am sperat cu toții în ultimele 18 luni, Dermot exprimând gândurile oamenilor din întreaga lume. Piesa vine cu un fel de optimism și speranță, oferind sprijin și consolare.

La descrierea piesei Dermot a explicat:

Acesta este un cântec despre răbdare. Este vorba de a crede în ceva mai strălucitor și de a nu pierde niciodată din vedere zilele mai bune, oricât de grele ar fi lucrurile. Într-o perioadă în care atât de mulți oameni se simt îngrijorați și epuizați, mi-ar plăcea ca acest cântec să amintească chiar și unei singure persoane că lucrurile se vor îmbunătăți. În calitate de artist, mă simt oarecum responsabil să încerc să îi fac pe oameni să se simtă un pic mai bine, fie că îi determină să se gândească la cineva pe care îl iubesc, fie doar să-și ia mintea de la problemele lor pe durata unui cântec. Așadar, aceasta este contribuția mea pentru a oferi, sperăm, unor oameni un moment de consolare. Vor veni zile mai bune.

Dermot a devenit un megastar de necontestat și este cel mai bine vândut artist irlandez din generația sa, albumul său de debut stând pe locul 1 pentru un total de 27 de săptămâni. Albumul este, de asemenea, cel mai vândut album de debut din Irlanda, din acest mileniu.

Melodia principală de pe albumul „Outnumbered” este în top 10 vânzări și a devenit una dintre melodiile care au fost difuzate cel mai mult, pe BBC Radio 1. În timp ce single-ul „Giants” a ajuns pe locul 1 în Irish Singles Chart și a obținut statutul de aur în Regatul Unit.

Cel mai recent single al lui Dermot este în colaborare cu trio-ul italian, Meduza. Piesa „Paradise” a petrecut peste 20 de săptămâni atât în ​​Irlanda, cât și în Marea Britanie, in clasamentul Official Singles Chart, ajungând pe locul 1 în Irlanda și pe locul 5 în Marea Britanie.

În ultimele 18 luni, alături de scrierea următorului film, „Fear Fear”, Dermot a cântat live cu Meduza în cadrul emisiunii Ellen Show, a susținut un spectacol la Muzeul de Istorie Naturală din Londra și a fost distins cu „Omul meciului” la evenimentul anual al Unicef ​​Soccer Aid.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook