29 iunie 2020

Dark Room

Michele Morrone face furori cu filmul „365 Days”, dar si cu albumul „Dark Room”. Michele Morrone, actorul principal al blockbuster-ului Netflix „365 de zile”, se clasează pe primele poziții ale topurilor din jurul lumii cu albumul său de debut, „Dark Room”.Artistul italian a înregistrat albumul la începutul anului 2020, în timp ce se pregătea de premiera filmului. În prezent, „365 Days” ocupă primul loc în topul Netflix din România.

Patru dintre piesele de pe album, „Hard For Me”, „Feel It”, „Watch Me Burn” și „Dark Room”, sunt incluse în coloana sonoră a filmului. Aceste piese au explodat pe toate platformele de streaming și au ajuns pe primele poziții ale topurile din întreaga lume.

Albumul este senzual, pe alocuri erotic, foarte pasional, dar cel mai important este că prezintă foarte bine sufletul artistic al lui Michele. Pe lângă talentul de a scrie piese și a cânta, artistul pictează și sculptează și a fost implicat în scrierea tuturor pieselor de pe album.

Michele plănuiește să se întoarcă în studio foarte curând pentru a începe să lucreze la noi piese.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook