11 martie 2021

Beautiful

Iubirea este una dintre ultimele ghicitori nerezolvate, pentru care ne confruntăm mereu cu noi întrebări. Este un mister etern pe care Michele Morrone încearcă să-l deslușească. Fie că joacă rolul principal în filme, fie că este un muzician de renume internațional, așa cum a demonstrat în 2020 cu apreciatul său album de debut „Dark Room”. Cu piesa „Beautiful”, Morrone lansează prima piesă de pe al doilea material discografic ce urmează să fie lansat.



„Beautiful” este ca o continuare a debutului fantastic al lui Michele Morrone și contribuie la ascensiunea rapidă către top și în 2021. O chitară acustică, un ritm de beatbox și vocea lui incredibilă – de asta este nevoie pentru a provoca piele de gaină și pentru a avea un gol în stomac, după cum ne demonstrează noul single.

Despre ideea din spatele noului său single, „Beautiful”, Michele Morrone spune:

Fie că ești pregătit pentru iubire sau nu, fie că este momentul potrivit sau nu, iubirea se simte bine și te va vâna până când te vei supune ei.

Iar Michele știe despre ce vorbește. Crescut într-un oraș mic de lângă Milano, artistul în vârstă de 30 de ani locuiește acum în Roma, orașul unde romanza și amore sunt la ele acasă.

Cu piesa „Beautiful”, Michele Morrone lansează un tribut pasional pentru cea mai puternică emoție.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook