25 noiembrie 2014

Behind Closed Doors

Aeon Blank a lansat cel mai recent videoclip al lor, „Behind Closed Doors”. Videoclipul este realizat de către Florin Babei, unul dintre regizorii scurt-metrajului „Love Bus”, cinematografia și producția fiind semnate de Alexandru Popescu. Principalul personaj este interpretat de Iarina Costinas, o prezență cu care Aeon Blank a obișnuit publicul, fetița apărând și pe coperta primului album al trupei.



Clipul a fost filmat la sfârșitul lunii octombrie 2014, undeva în centrul Bucureștiului, cât și într-o zonă din județul Giurgiu, la o temperatură de 0 grade, ninsoarea contribuind la expresia artistică a videoclipului.

Cântecul face parte de pe cel de-al doilea album al formației, intitulat „Dark Waters”, care este lansat miercuri, 26 noiembrie 2014, începând cu ora 21:00, la Club Colectiv din București, sub egida Universal Music România.

Albumul conține 12 piese și a fost mixat de Adam Whittaker, care de-a lungul timpului a lucrat cu nume ca Amy Winehouse, Mark Ronson, Lilly Allen, Starsailor, precum și cu formații românești ca Grimus sau OCS.

Aeon Blank - Dark Waters

Coperta albumului „Dark Waters”
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook