11 octombrie 2021

Rise

Calum Scott lansează noua lui piesă măreață „Rise”, un imn binevenit și care te binedispune dedicat puterii de a rezista indiferent de circumstanțe. Produs de Gabe Simon și Jon Maguire, piesa „Rise” oferă exact mângâierea necesară în vremuri grele. Pe parcursul cântecului cu sunete vesele și maiestuoase, cu tobe pronunțate, armonii glorioase și note de pian, Calum completeză cu vocea sa plină de substanță, care capturează perfect mesajul încurajator ce se situează la baza piesei „Rise”.Calum spune:

„Rise” sărbătorește depășirea obstacolelor, înfrângerea sorții și triumful în ciuda oricărei greutăți care apare pe parcurs și te lovește tare drept în față. Cu toții am trecut prin asta în viața noastră: sentimentul când ești demotivat sau lipsit de inspirație, sentimentul că viața încearcă să te răpună și că este mai ușor să nu faci nimic când viața îți aruncă greutăți în față. Am vrut să scriu o piesă care să le dea oamenilor puterea să-și urmeze visurile și să încerce să îmbrățișeze viața, indiferent prin ce trec sau care sunt circumstanțele lor. Cu toții avem șansa să o facem în felul nostru, să plecăm cu dreptul și să ne înălțăm.

„Rise” marchează o îndepărtare îndrăzneață de la stilul soul minimalistic al celui mai recent single al lui Calum, „Biblical”. După ce a lansat balada plină de emoție, Calum a revenit cu o versiune ASL (American Sign Language) a piesei „Biblical”, realizată în colaborare cu Deaf West Theatre, câștigător al premiilor Tony Award. Calum a colaborat recent cu Lost Frequencies pentru piesa nouă „Where Are You Now”. Calum se pregătește pentru lansarea mult așteptată a celui de-al doilea album al său, programat pentru lansare la începutul lui 2022.

Cu lansarea albumului său de debut din 2018 „Only Human”, cântărețul și compozitorul stabilit în U.K., Calum Scott, a ajuns pe prima poziție în topul iTunes chart în peste 20 de țări de pe mapamond. „Only Human” include mega hit-ul premiat cu platină, „You Are The Reason”, o piesă care a intrat în primele 25 de poziții în topul US Viral 50 de pe Spotify și a ajuns în top 10 în iTunes single chart în 38 de țări. Pe album este inclus de asemenea și cover-ul lui Calum premiat cu platină, „Dancing On My Own”, pentru care artistul a fost nominalizat la categoria Best British Single în cadrul premiilor Brit Award.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook