24 august 2018

Nos Fuimos Lejos

Andra, Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha prezintă una dintre cele mai interesante colaborări din 2018, piesa „Nos fuimos lejos”. Este prima dată când Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți artiști latino, colaborează cu un artist din sud-estul Europei. Hitul „Nos Fuimos Lejos” este o piesă latino antrenantă, inspirată de o declarație de dragoste, care a fost lansată în primăvara lui 2018.Enrique Iglesias a fost impresionat de vocea puternică a Andrei și a ales-o pe îndrăgita artistă de la noi să cânte alături de el versiunea în limba română și limba spaniolă a piesei.

Andra mărturisește:

Îi admir pe Enrique Iglesias și Descemer Bueno, sunt artiști foarte talentați și mă simt onorată că, din atât de multe posibilități, eu am fost alegerea lor. Piesa „Nos Fuimos Lejos” este exact pe sufletul meu: o împletire de gânduri și acorduri antrenante despre dragoste și viața trăită cu pasiune.

Producătorul Descemer Bueno, coleg și bun prieten al celebrului Enrique Iglesias, alături de care a lansat „Bailando” și „Subeme la radio”, este unul dintre cei mai talentați compozitori latino ai momentului, iar din 2018 cântărețul este jurat la Premiile Latin Grammy.

Andra mai are în plan și alte surprize alături de Descemer Bueno, așa că proiectele frumoase sunt de abia la început.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook