24 iunie 2019

Camarero

Piesa interpretată de Andra, „Camarero”, în colaborare cu Descemer Bueno, a urcat pe primele locuri în topul Trending din mai multe ţări europene, iar în România ocupă primul loc. Energie şi chef de dans, piesa „Camarero” a fost inclusă în mii de playlisturi românesti şi internaţionale de pe YouTube, iar fanii nu au întârziat să o numească hitul verii.Colaborarea Andrei cu Descemer este una firească, venită după ce ei s-au întâlnit în 2017 și au petrecut împreună câteva zile într-un studio din București, compunând și experimentând pe diverse ritmuri. Andra a fost încântată de creativitatea și personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a rămas impresionat de vocea Andrei și de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop. Atunci a luat naștere piesa „Camarero”, Andra influențând piesa de la primele versuri și acorduri, cubanezul ascultând cum sună piesa pe vocea ei.

Videoclipul a fost filmat în mai multe locații exotice din America Latină, cu câteva cadre și playback-uri trase şi în România. Cât au filmat împreună, Andra și Descemer s-au distrat, au dansat și au stat de vorbă, aflând cât de multe au în comun. 

În perioada următoare, Descemer Bueno vine pentru câteva zile în România pentru a o însoţi pe Andra la acţiunile de promovare a piesei.
 
Prima colaborare dintre Andra si Descemer Bueno a fost pentru versiunea în limba română a hitului „Nos Fuimos Lejos”, alături de Enrique Iglesias, singura variantă a piesei cu un artist din Europa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook