24 iunie 2019

Camarero

Piesa interpretată de Andra, „Camarero”, în colaborare cu Descemer Bueno, a urcat pe primele locuri în topul Trending din mai multe ţări europene, iar în România ocupă primul loc. Energie şi chef de dans, piesa „Camarero” a fost inclusă în mii de playlisturi românesti şi internaţionale de pe YouTube, iar fanii nu au întârziat să o numească hitul verii.



Colaborarea Andrei cu Descemer este una firească, venită după ce ei s-au întâlnit în 2017 și au petrecut împreună câteva zile într-un studio din București, compunând și experimentând pe diverse ritmuri. Andra a fost încântată de creativitatea și personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a rămas impresionat de vocea Andrei și de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop. Atunci a luat naștere piesa „Camarero”, Andra influențând piesa de la primele versuri și acorduri, cubanezul ascultând cum sună piesa pe vocea ei.

Videoclipul a fost filmat în mai multe locații exotice din America Latină, cu câteva cadre și playback-uri trase şi în România. Cât au filmat împreună, Andra și Descemer s-au distrat, au dansat și au stat de vorbă, aflând cât de multe au în comun. 

În perioada următoare, Descemer Bueno vine pentru câteva zile în România pentru a o însoţi pe Andra la acţiunile de promovare a piesei.
 
Prima colaborare dintre Andra si Descemer Bueno a fost pentru versiunea în limba română a hitului „Nos Fuimos Lejos”, alături de Enrique Iglesias, singura variantă a piesei cu un artist din Europa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook