29 mai 2020

Mă ia cu inima

Liviu Teodorescu face echipă cu Antonio Pican și ne povestesc în prima piesă lansată împreună de la ce au probleme cu inima. Un adevărat party starter, cu energie și un beat uptempo, melodia „Mă ia cu inima” a fost compusă de catre Liviu și Pican.


Videoclipul a fost filmat într-un decor instagramabil, construit de la zero, cu forme și culori magnetice, și este regizat de către Loyal Trip Cartel.

Liviu Teodorescu declară:

Piesa asta iese din tiparele a ceea ce v-am obișnuit. Voi aborda mai des flow-ul asta R&B/trap în viitor, iubesc energia asta. Colaborarea cu Antonio Pican vine pe fondul unei perioade intense de lucru în studio, în care mi-a demonstrat că e un mega talent. Își scrie muzica, are o voce foarte bună și flow-urile astea de trap îi sunt foarte la îndemână. Cred că o să mai auziți numele lui.

Prima colaborare oficială dintre cei doi artiști a fost pentru piesa „Toate fostele”, lansată de către Antonio Pican, alături de Bibi și produsă de Liviu Teodorescu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook