27 aprilie 2020

Unde îți zboară gândul?

Facem o călătorie prin propria minte și încercăm să aflăm unde ne zboară gandul, căci Liviu Teodorescu pune pe note muzicale o poezie sensibilă, „Unde îți zboară gândul?”, cu versuri care reflectă momentele în care gândul zboară la persoana iubită, când ești nostalgic pentru că există, astfel, o conexiune.



Există numeroase momente în care „cădem pe gânduri”, iar mintea zboară acolo unde vrea ea, în trecut sau în viitor, clipe în care gândurile noastre nu mai stau cu noi și izvorăsc fără control. Gândul călătorește în timp, făcând un balans între trecut și viitor, fără a rămâne în prezent.

Unul dintre aceste momente este descris și în piesa „Unde îți zboară gândul?”, „unde îți zboară gândul când privești apusul”. Din acest motiv, pentru noul proiect, Liviu a filmat alături de Criss Blaziny, într-un decor inedit – pe terasa propriei sale case, fiind acompaniat de o chitară și de un cer senin, aflat la apus.

Piesa este compusă chiar de către artist, muzică și text, și este precedată de single-ul „Mi-ai pus ceva în pahar”, lansat în luna martie 2020, și este succedată de o serie de melodii pe care Liviu le lansează în perioada următoare.

În contextul actual, toate activitățile s-au mutat online. Asta se întâmplă și în cazul lui Liviu Teodorescu, care a început o mini-serie pe Instagram, unde, în fiecare luni și joi, de la ora 19:00, intră live #DinVarfulPatului, și a avut invitați precum Antonio Pican, Dorian Popa, Ana Baniciu sau Ruby.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook