26 martie 2020

Mi-ai pus ceva în pahar

Liviu Teodorescu lansează single-ul „Mi-ai pus ceva în pahar”, o poveste cu multe învățăminte despre o iubire care te face să nu mai fii stăpân pe propriile decizii.



Videoclipul este regizat de către Kobzzon și a fost filmat la începutul anului 2020 în Republica Moldova. Scenariul videoclipului este caracterizat de mai multe tipuri de comic, de la comicul de situație și până la cel de caracter, iar Liviu interpretează un rol savuros, încărcat de o serie de reacții morale.

Piesa este compusă de către Liviu Teodorescu și Ionuț Vasilache și te poate face să dansezi instant, în casă, în această perioadă, iar ulterior să o iei cu tine la toate petrecerile.

Liviu Teodorescu spune:

Într-o perioadă în care lucrurile sunt serioase, piesa asta vine mănușă, pentru că ne amintește să ne păstrăm bucuria și zâmbetul pe buze. Am avut mare noroc că am filmat clipul la Chișinău, alături de Kobzzon, înainte ca toată nebunia din jur să ia amploare. Sper să vă bucure și să vă aducă zâmbetul pe buze atât piesa, cât și clipul. Sunt mega entuziasmat și sper să ajungă până la voi.

În această perioadă, toate activitățile s-au mutat online. Asta se întâmplă și în cazul lui Liviu Teodorescu, care a început o mini-serie pe Instagram, unde, în fiecare luni și joi, de la ora 19:00, intră live #DinVarfulPatului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook