26 mai 2017

Obsesie

Liviu Teodorescu lansează single-ul „Obsesie”. Piesa, compusă de către tânărul artist în propriul studio, LiTe Music, și produsă în studiourile Hahaha Production, aduce în atenția publicului povestea de dragoste, suferinţă și obsesie, prin care mintea încâlcită a oamenilor solicită sentimentele pentru persoana iubită.Liviu Teodorescu declară:

Obsesia te face să uiți de tine, scoate la iveală laturi ale personalității tale de care nici nu ai habar. Te face să iți dorești atât de mult să fii lângă persoana respectivă, obiectul obsesiei, încât ai face orice e nevoie. Și, culmea, la început totul pare o joacă, fără implicarea sufletească a cuiva. Despre asta vorbește „Obsesie”, noul meu single.

Videoclipul, în regia lui Criss Blaziny, a fost filmat într-o locație din apropierea Bucureștiului. Pentru acest proiect, artistul și-a ales o prezență feminină foarte senzuală, nimeni alta decât vloggerița Christina Ich, femeia care i-a luat mințile și l-a făcut să se îndrăgostească de ea.

Cristina Ich spune:

Liviu Teodorescu este cu desăvârșire cea mai bună voce masculină pe care noi o avem. Am fost foarte fericită când am primit propunerea să filmez alături de el. Liviu este un băiat talentat, alături de care am lucrat foarte bine, este un adevărat profesionist. Da, trebuie să recunosc, am făcut o „Obsesie” pentru această piesă!

În videoclip, uimește prin talentul ei, contorsionista Andreea Tucaliuc, cea care a scos în evidență metafora minții, greu de descifrat. La numai 13 ani, Andreea se lauda cu multe trofee şi cu foarte multe reuşite. În spatele succesului ei stau foarte multe ore de antrenament, sacrificii şi perseverenţă, fiind un exemplu demn de urmat pentru copiii de vârsta ei.

Liviu Teodorescu adaugă:

Clipul este regizat de Criss Blaziny și a ieșit mai mult decât ne-am imaginat. Imaginea este super fresh și scenariul, gândit de Blaziny împreună cu Vlad Pârvulescu, valorifică perfect ideea piesei. Contorsionista Andreea Tucaliuc și mișcările ei care te lasă cu gura căscată, sunt metaforă pentru mintea încâlcită și greu de înțeles a unui om care are o obsesie. Nu în ultimul rând, Cristina Ich este obsesia perfectă și m-am bucurat enorm că a acceptat să apară în clip. Este greu să stai cu Cristina mai mult de 10 minute în cameră și să nu faci o obsesie pentru ea.

Criss Blaziny spune că a fost inspirat de la bun început de piesa „Obsesie”, iar colaborarea cu Liviu Teodorescu a fost una plăcută şi extrem de uşoară:

M-a sunat Liviu și m-a invitat la el la studio să vorbim despre un clip. La studio l-am cunoscut pe Vlad Pârvulescu şi el era plin de idei, el a avut ideea cu glitterul şi tot el s-a gândit la contorsionistă şi la Cristina Ich…. Dar la Ich mă gândesc și eu de ceva timp, așa că m-am bucurat că o să fie în clip. Ea dă bine oricum în orice situație. Poți să o pui să facă chirpici în haine murdare și tot e mișto. Liviu este super de treabă și nu aveam cum să nu facem ceva bun. El își produce și scrie singur piesele așa că știe ce vrea!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook