21 decembrie 2020

Florile dalbe

În sezonul colindelor, Liviu Teodorescu lansează o versiune inedită a coloanei sonore de Crăciun din toate timpurile, „Florile dalbe”. Artistul a înregistrat în studio alături de band-ul său o variantă cu note rock, la care a adăugat beat-uri urbane și acorduri alternative colindului pentru a-l aduce în actualitate.Liviu Teodorescu a declarat:

„Florile dalbe” este o metaforă a speranței. Pentru noi, piesa asta e mai mult decât un simplu colind, menit să ne decoreze auditiv sărbătorile de iarnă. Este un strigăt. Ascunde o tristețe și o profunzime care se pierd ușor în contextul „fericirii” în care pozăm de sărbători.

Liviu Teodorescu a prezentat publicului și o variantă live, iar la adaptarea piesei a lucrat Liviu Teodorescu alături de băieții din trupa sa: Andrey Baydin, Alex Halmagean și Alecu, iar mix & masterul au fost realizate de Sever Staicu.

Pentru vizualul piesei, Liviu a filmat alături de trupa sa într-un studio, dinamismul fiind surprins de către băieții de la Loyal Trip Cartel.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook