23 octombrie 2017

Aşa e ea #DULCE

Liviu Teodorescu lansează single-ul „Aşa e ea #DULCE”, împreună cu videoclipul oficial. Scrisă şi compusă de către Liviu Teodorescu în propriul său studio, LiTE Music, piesa „Aşa e ea #DULCE” evidenţiază o poveste încărcată de mister din perspectiva bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.


Liviu Teodorescu spune:

„Aşa e ea #DULCE” nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa în studioul meu, însă la producţie m-au ajutat Şerban Cazan şi Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieşit totul.

Videoclipul single-ului „Aşa e ea #DULCE” este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasa Marisa Paloma, câştigătoarea sezonului 2 a emisiunii „Bravo, ai stil”. Frumoasa vloggeriţă a intrat în pielea unei sirene misterioase. Videoclipul continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de unele dintre cele mai frumoase vloggeriţe din România, cum s-a întâmplat şi la „Cine m-a pus” – Sânziana Negru, „Fanele” – Laura Giurcanu şi „Obsesie” – Christina Ich.

Liviu completează:

Îi mulţumesc Marisei că a acceptat propunerea de a apărea în clipul meu, a fost super tare pe set şi suntem cu toţii mega încântaţi de cum a ieşit totul. Am muncit mult, am îndurat frig cât cuprinde, dar a meritat tot efortul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook