23 octombrie 2017

Aşa e ea #DULCE

Liviu Teodorescu lansează single-ul „Aşa e ea #DULCE”, împreună cu videoclipul oficial. Scrisă şi compusă de către Liviu Teodorescu în propriul său studio, LiTE Music, piesa „Aşa e ea #DULCE” evidenţiază o poveste încărcată de mister din perspectiva bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.


Liviu Teodorescu spune:

„Aşa e ea #DULCE” nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa în studioul meu, însă la producţie m-au ajutat Şerban Cazan şi Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieşit totul.

Videoclipul single-ului „Aşa e ea #DULCE” este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasa Marisa Paloma, câştigătoarea sezonului 2 a emisiunii „Bravo, ai stil”. Frumoasa vloggeriţă a intrat în pielea unei sirene misterioase. Videoclipul continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de unele dintre cele mai frumoase vloggeriţe din România, cum s-a întâmplat şi la „Cine m-a pus” – Sânziana Negru, „Fanele” – Laura Giurcanu şi „Obsesie” – Christina Ich.

Liviu completează:

Îi mulţumesc Marisei că a acceptat propunerea de a apărea în clipul meu, a fost super tare pe set şi suntem cu toţii mega încântaţi de cum a ieşit totul. Am muncit mult, am îndurat frig cât cuprinde, dar a meritat tot efortul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook