3 mai 2022

Tot eu

Liviu Teodorescu lansează „Tot eu”, care este cea mai nouă piesă a unuia dintre cei mai talentați și versatili artiști din România. Artistul cântă balade pop, emoționante, de dragoste, precum „Fanele”, „Muzele” sau „Mi-ai pus ceva în pahar”, iar acum a sosit momentul să descoperim noua sa latură. Tot artistul a compus și melodia aceasta.



Liviu Teodorescu a declarat:

„Tot eu” este o piesă statement pentru mine, este fix felul în care mă percep eu ca artist. Sunt motorul muzicii mele și am vrut să exprim asta într-o piesă. Refrenul e super catchy și sper să rămână agățat în urechile oamenilor. Am stat cu piesa asta mult timp în studio, neștiind dacă este ok să o scot. Mi-era teamă de reacția oamenilor la faptul că schimb radical totul pe piesa asta. Dar, dacă nu îți asumi și nu riști, nu poți câștiga, nu?

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo, avându-l drept D.o.P. pe Alexandru Mureșan, îl regăsește pe Liviu într-un mediu pe care îl controlează 100%, la butoane, într-un un studio creat special pentru filmare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook