17 ianuarie 2020

Sentimentul

De astăzi, sentimentul are o nouă definiţie pe paginile web. Lora rescrie la început de an povestea celei mai intense şi diverse componente ale emoţiei.



Frumoasa şi talentata artistă începe anul în forta cu single-ul „Sentimentul”, o melodie care stârnește foarte multe sentimente, de la iubire, la bucurie, surprindere şi, poate, până la şoc.

„Această condiţie afectivă” muzicală – „Sentimentul” – indică de la primele acorduri multă pasiune, lucru ce poate fi urmărit si în videoclipul piesei.

Noul single vorbeşte despre atracţia care te face să îţi pierzi minţile şi care îţi dă impresia că te duce până la stele. Piesa descrie cel mai frumos „sentiment”, „doar iubire, asta-i sentimentul”, după cum spun şi versurile scrise de către Randi, cel care a compus piesa, în studiorile Famous Production.

Lora a fost implicată în procesul creativ al videoclipului, proiect pentru care a lucrat alături de Kobzzon. Filmările au fost realizate în Republica Moldova. Lora este personajul principal, fiind captivă într-o fantezie, într-un loc inedit la semafor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook