4 iunie 2020

Ești liber

Pe lângă frămantârile interioare pe care mulți dintre noi le-am avut în perioada de izolare din care am ieșit de curând, mesajul piesei „Ești liber” se referă și la o altfel de libertate, aceea a femeii independente care are curajul să renunțe la o relație în care a investit ani și sentimente, atunci când este tradată.Nico spune despre cel mai nou single, „Ești liber”, disponibil pe YouTube si platformele digitale:

Piesa a fost creionată în perioada de izolare, iar sentimentul de libertate a fost mai apăsător ca niciodată.

Inspirat de mesajul piesei și de imaginea femeii puternice, promovate atât de Nico, dar și de prietenele sale, artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și fiica artistei, Alexandra Matei, regizorul Silviu Mîndroc a reușit să transpună emoțiile și trăirile puternice ale cântecului într-un videoclip filmat în natură pentru a intesifica sentimentul de libertate.

Noul single al artistei, “Ești liber” este compus de soțul artistei, Laurențiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache și precede piese precum „Scopul și durata”, „4 pereți”, „Vară pentru amândoi”, „Amintirile nu mor”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook