13 iulie 2020

Natalie Don’t

După colaborarea cu DJ Regard pentru hitul „Secrets”, Raye a revenit cu fascinanta melodie „Natalie Don’t”.



Povestea piesei „Natalie Don’t” aduce în prim plan strigătul de ajutor al unei femei disperată, către amanta iubitului ei. Este, în același timp, o versiune a secolului 21 a celebrului hit, „Jolene”, lansat de Dolly Parton.

Raye a declarat:
Am știut instant când am scris această melodie că trebuie să fie un single oficial. „Natalie Don’t” este despre sentimentul de panică pe care îl ai când pierzi pe cineva. Indiferent de situație, de poveste, cântecul este în același timp o iluzie frumoasă pentru că Natalie va face exact ceea ce își dorește.

Piesa este compusă de către Raye, alături de John Hill și John Blanda. Melodia „Natalie Don’t” este inclusă pe următorul material lansat de către Raye, proiect compus din șapte track-uri, pe care urmează să îl lanseze în vara lui 2020.

Raye a adăugat:
Am lucrat la un proiect ce explică cele șapte etape ale durerii provocate de cineva. Primul cântec este foarte dramatic, o baladă puternică, dar până la ultima piesă, poți deja să spui că inima ta s-a vindecat. Sunt foarte mândră de toată munca și abia aștept ca publicul să asculte toate piesele.

Videoclipul oficial este regizat de Fiona Jane Burgess și o aduce pe Raye în ipostaza unei femei care trece printr-un moment sensibil în care o altă femeie îi fură iubitul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook