1 martie 2021

Problema

După ce a anticipat pe tot parcursul săptămânii noul proiect, superstarul global și iconul reggaeton-ului, Daddy Yankee dezvăluie noul său single și videoclip „Problema”.Încă o dată, Daddy Yankee oferă publicului o piesă reggaeton, cu un ritm ferm și un refren memorabil, în timp ce videoclipul continuă o tradiție cu imagini mai mari decât Daddy Yankee, cu o trupă în sincron, mișcări de dans spectaculoase, modă și acțiune non-stop.

Daddy Yankee este recunoscut la nivel mondial pentru că a condus și a ridicat reggaetonul ca un fenomen cultural și muzical, care a alimentat o explozie de popularitate pentru muzica latino din întreaga lume.

Cu o carieră care transcende limba, geografia și demografia, Daddy Yankee este unul dintre cei mai populari și urmăriți artiști din lume, cu peste 60 de milioane de followers pe rețelele de socializare și vizionări pe YouTube unde ocupă un loc printre primii 20 de artiști. În plus, este singurul artist latino cu patru melodii în limba spaniolă care a ajuns în Top 20 al Billboard Hot 100.

Daddy Yankee rămâne unul dintre cele mai cunoscute și influente nume din zona urbană latino. A fost numit unul dintre cei mai influenți hispanici din lume, atât de CNN, cât și de revista Time.

Daddy Yankee este considerat regele reggaetonului și unul dintre fondatorii mișcării la nivel internațional. În 2018, single-ul său „Dura” a fost al doilea cel mai vizionat videoclip al anului, iar în 2019, „Con calma” a devenit cel mai vizionat videoclip la nivel mondial pe YouTube. De asemenea, Daddy a fost numit de către revista Billboard Top Latin Artist din 2017.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook