12 noiembrie 2018

Breathin

Ariana Grande face public videoclipul piesei „Breathin”, cel de-al treilea single extras de pe albumul „Sweetener”. Videoclipul este o surpriză în adevăratul sens al cuvântului. Piesa vorbește despre depășirea senzației de anxietate, iar materialul video care o însoțește se mulează perfect pe această idee, exprimată prin frumoasa metaforă a norilor.Videoclipul este regizat de către Hannah Lux Davis și reunește o serie întreaga de cadre spectaculoase. Fanii au interpretat elementele vizuale ca fiind indicii ce sugerează noile materiale pe care superstarul de doar 25 de ani urmează să le lanseze.

Videoclipul dovedește încă o dată faptul că Ariana este un artist complet, care iubește să își uimească de fiecare dată fanii. Marea lansare, „Sweetener”, cel de-al patrulea album de studio al Arianei și noul material video sunt doar câteva date din cea mai recentă cronologie a carierei sale prolifice.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook