29 iunie 2017

Închide uşa

Ligia Moldovan are un single nou, „Închide uşa”, prin care începe un alt capitol. Single-ul „Închide uşa” este prima piesă solo pe care Ligia o lansează după colaborările de succes cu Vescan, Puya şi Mahia Beldo. Mai mult, „Închide uşa” este şi prima piesă compusă integral de către Ligia şi care este inclusă pe albumul de debut, „Yin & Yang”, care urmează să fie lansat în câteva luni.Ligia declară:

Noul single „Închide uşa” este produs împreună cu trupa mea, o piesă care a luat naştere pe o plajă pustie în Filipine de la câteva acorduri simple de chitară şi o linie de voce, de aceea am încercat să păstrăm simplitatea iniţială şi în varianta finală a piesei. Este prima piesă de pe primul meu album, „Yin şi Yang”, ce va fi lansat în curând. Sper să vă placă!

Proiectul video este realizat de către Claudiu Stan şi a fost filmat pe parcursul unei zile într-un club din capitală, iar în prim plan este formula de live show a artistei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook