13 aprilie 2020

Got a feelinenextdoor

Alex Bittman lansează single-ul „Got a feelinenextdoor”, de data aceasta sub numele său real. Piesa este în același stil urban cu care Alex ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Single-ul este primul extras de pe EP-ul „Los Tapes”, ce urmează să fie lansat treptat, în următoarele săptămâni.



EP-ul „Los Tapes” are patru single-uri, lansate unul câte unul, din două în două săptămâni și un extra track ce este lansat la final, alături de întregul material. Următoarele single-uri sunt colaborări cu diverși artiști talentați, de nișă, din România, cunoscuți pentru activitatea lor în acest gen muzical. Materialul are un sound fresh, cu influențe urbane și trap, foarte cunoscute la ora actuală.

Pentru piesa „Got a feelinenextdoor”, Alex Bittman a lucrat cu Foreign Boys pentru producția muzicală și pentru vizualul de pe YouTube, iar versurile și muzica îi aparțin.

Alex Bittman era cunoscut inițial sub numele de Sybro, pseudonim prin intermediul căruia a lansat numeroase piese, dar și EP-uri. Apoi, Alex Bittman a făcut parte din proiectul Alex & Tugay și Tugay & Alex, alături de Tugay și au lansat împreună albumul „Nu mă judeca frate – Nu mă uita frate 3”. În toate materialele lansate până acum, artistul abordează într-un mod matur și neconvențional sound-uri ale muzicii electronice și trap, un stil ce a luat mare amploare la nivel internațional.

Însă Alex Bittman a prins gustul producției muzicale și s-a făcut cunoscut în lumea muzicală, jucându-se cu beat-uri și remixând piese ale multor artiști cunoscuți.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook