4 octombrie 2021

Love For Sale

După lansarea single-urilor „I Get A Kick Out Of You” și „Love For Sale”, albumul „Love For Sale”, o colaborare între Lady Gaga și Tony Bennett, a fost lansat, fiind ultimul proiect muzical al lui Tony Bennett înregistrat într-un studio. Totodată, albumul este punctul culminant al colaborărilor dintre cei doi artiști, aceștia lucrând împreună de zece ani. Cei doi au mai realizat împreună proiectul „Cheek To Cheek”, din 2014, care a debutat pe primul loc în Statele Unite ale Americii.



Cu peste 34 de milioane de albume și 170 de milioane de single-uri vândute, Lady Gaga este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din istorie. Realizările cântăreței includ numeroase performanțe în Cartea Recordurilor, trei premii Brit Awards, unsprezece premii Grammy, un premiu Oscar precum și premii din partea Songwriters Hall of Fame și Council of Fashion Designers of America.

Tony Bennett a lansat peste 70 de albume în cariera sa, cel mai important fiind „I Left My Heart in San Francisco”. Trei proiecte muzicale au fost certificate cu Discul de platină in Statele Unite ale Americii, iar opt albume au primit Discul de aur. Tony a câștigat 20 de Grammy-uri, 2 premii Primetime Emmy, a fost numit maestru de NEA Jazz Master și a fost onorat cu un premiu de la Kennedy Center.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook