24 septembrie 2021

Famous Last Words

Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic câștigător al premiilor Grammy James Blake lansează „Famous Last Words”, a treia piesă extrasă de pe urmatorul său album, „Friends That Break Your Heart”, ce urmează să fie lansat oficial pe 8 octombrie 2021. Piesa a fost interpretată în cadrul emisiunii The Zane Lowe Show, pe Apple Music 1.James Blake se află în spatele multora dintre cele mai populare și influente albume ale secolului 21. El a făcut parte din producția albumelor „Blonde” de la Frank Ocean și „Damn”, al lui Kendrick Lamar, precum și „4:44” a lui JAY-Z și „Lemonade”, interpretată de Beyonce.

Piesa „King’s Dead”, în colaborare cu Jay Rock, Kendrick Lamar și Future, care a apărut pe coloana sonoră a blockbuster-ului „Black Panther”, a primit triplă certificare de platină și i-a adus lui Blake primul premiu Grammy în categoria „Best Rap Performance”.

În 2013, Blake a primit premiul Mercury Prize și a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria „Best New Artist”.

Albumul său din 2019, „Assume Form” a ajuns pe locul 21 în Billboard Top 200, marcând cea mai de succes intrare a lui de până acum în acest top. Cu aproape 300 de milioane de stream-uri în mai puțin de un an, popularitatea lui James Blake în industria muzicală este în continuă ascensiune.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook