30 decembrie 2021

2gether

Mura Masa a lansat noua piesă „2gether”. Această melodie este primul track de la lansarea albumului „R.Y.C.” din anul 2020. În tot acest timp, Mura a mixat piese pentru Erika de Casier și Clairo și a co-produs hit-ul „Just For Me” de la PinkPantheress.„2gether” reprezintă, fără dar și poate, sunetul lui Mura Masa, care începe un nou capitol din cariera sa muzicală. Piesa conține elemente lo-fi și este interpretată de cântărețul și compozitorul de 19 ani Gretel Hänlyn. Melodia de debut a artistului a fost produsă de Mura Masa și a fost lansată la începutul anului 2021. „2gether” a fost împărtășită cu fanii de pe TikTok.

Mura Masa este un curator, producător și artist certificat cu discuri de platină și câștigător de Grammy. Albumul de debut, „Mura Masa”, a fost lansat în 2017, fiind realizat în colaborare cu cei mai mari artiști din lume. Proiectul a schimbat percepția ascultătorilor despre cum ar trebuie să sune un album modern pop. Artistul a fost nominalizat pentru premiul Ivor și a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar și la alte festivaluri din întreaga lume. „R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborând cu Slowthai, Tirzah, Georgia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook