30 decembrie 2021

2gether

Mura Masa a lansat noua piesă „2gether”. Această melodie este primul track de la lansarea albumului „R.Y.C.” din anul 2020. În tot acest timp, Mura a mixat piese pentru Erika de Casier și Clairo și a co-produs hit-ul „Just For Me” de la PinkPantheress.„2gether” reprezintă, fără dar și poate, sunetul lui Mura Masa, care începe un nou capitol din cariera sa muzicală. Piesa conține elemente lo-fi și este interpretată de cântărețul și compozitorul de 19 ani Gretel Hänlyn. Melodia de debut a artistului a fost produsă de Mura Masa și a fost lansată la începutul anului 2021. „2gether” a fost împărtășită cu fanii de pe TikTok.

Mura Masa este un curator, producător și artist certificat cu discuri de platină și câștigător de Grammy. Albumul de debut, „Mura Masa”, a fost lansat în 2017, fiind realizat în colaborare cu cei mai mari artiști din lume. Proiectul a schimbat percepția ascultătorilor despre cum ar trebuie să sune un album modern pop. Artistul a fost nominalizat pentru premiul Ivor și a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar și la alte festivaluri din întreaga lume. „R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborând cu Slowthai, Tirzah, Georgia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook