2 iunie 2022

Blessing Me

Mura Masa colaborează cu Skillibeng și Pa Salieu pentru noul single „Blessing Me”. Totodată, artistul a confirmat, de asemenea, detalii despre viitorul album „Demon Time”, care este lansat pe 16 septembrie 2022. Proiectul cuprinde piesele „2gether”, single-ul recent „Bbycakes” (cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl) împreună cu mai multe surprize.



Experimental, neașteptat și entuziasmant, „Blessing Me” îl invită pe Pa Salieu și Skillibeng în universul Mura Masa. Este și un pas în lumea hedonistă a viitorului album „Demon Time”, care îl prezintă pe artist canalizând încă o dată teme mari și subculturi nuanțate într-un pop futurist palpitant.

De la introducerea în șoaptă – „este timpul demonului” – până la finalul său dezordonat, „Demon Time” este o călătorie în necunoscutele nopții și în revelațiile liniștite de care s-ar putea să dai pe drum. Există un sentiment de a duce oaspeții (și genurile) în locuri necunoscute, iar Mura Masa estompează granițele dinamicii artistului/producătorului în ceva mai curatorial.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook