8 septembrie 2021

Dawn Of Chromatica

Lady Gaga lansează albumul de remix-uri „Dawn Of Chromatica”. Acesta este un remake al celui mai recent album al lui Lady Gaga, „Chromatica”.



Lady Gaga declară:

Vă invit să dansăm și să celebrăm artiști tineri din toate colțurile lumii. Artiști care observă lumea, care o simt și care fac muzica cu pasiune și iubire.

Noul material este produs executiv de BloopPop și include colaborări și remixuri ale track-urilor originale realizate de către A. G. Cook, Arca, Ashnikko, Bree Runway, Charli XCX, Chester Lockhart, Clarence Clarity, Coucou Chloe, Dorian Electra, Doss, Jimmy Edgar, Lil Texas, LSDXOXO, Mood Killer, Mura Masa, Pabllo Vittar, Planningtorock, Rina Sawayama și Shygirl. Multe dintre colaborările de pe album au fost indicate și cerute de fani.

BloodPop spune:

„Chromatica” a fost lansat la începutul unei pandemii globale, o rază de lumină pentru mulți într-o perioadă întunecată. „Dawn Of Chromatica” este coloana sonoră a răsăritului de soare după acea noapte lungă, prezentând lucrările unora dintre cei mai buni artiști din întreaga lume. „Dawn Of Chromatica” este, cu adevărat, o colaborare între Lady Gaga, artiștii prezentați și comunitate, pentru comunitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook