2 februarie 2022

Oscar de dor

După 19 ani de la lansarea hitului “Nu pot să mai suport”, Nico a făcut din nou echipă cu Cabron pentru noua ei melodie. Piesa “Oscar de dor” marchează lansarea celui de-al doilea single al celor doi artiști.Nico spune:

Publicul aștepta de foarte mult timp sã lansăm o nouă piesă împreună. Este adevărat că pe fiecare album pe care l-am lansat am mai avut colaborări cu Cabron – fie piese scrise de el, fie piese cântate împreună – însă nu am mai lansat amândoi un single din anul 2003.

“Oscar de dor” este scrisă de Laurențiu Matei, pe textul lui Ovidiu Iordache, echipă care a mai produs pentru Nico piese precum “Clipe” (2014), “Suflet Pereche” (2018), “4 Pereți” (2019) și „Ești liber” (2020).

Videoclipul, în regia lui Dan Popescu (Bibanu MixXL), a fost filmat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești și îi are în distribuție pe actorii Paula Chrilă, Karl Baker, Mihaela Rus, Romeo Zaharia și George Frîncu.

Nico a mai adăugat:

Este un proiect în care am pus foarte mult suflet, un proiect la care am lucrat cu persoane extrem de dragi mie și sper din suflet ca acest produs să se ridice la nivelul așteptărilor celor care ne ascultă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook